Veterinär Anna Wendel, Djursjukskötare Marianne Winther
Veterinär Anna Wendel, Djursjukskötare Marianne Winther


Den lilla personliga kliniken på landet
Välkommen till Prostens Veterinärmottagning i Getinge.

En modernt utrustad smådjursklinik i lantlig miljö. Veterinär Anna Wendel, har Specialistkompetens i hundens och kattens sjukdomar samt specialutbildad inom djurtandvård arbetar tillsammans med Marianne Winther legitimerad Djursjukskötare med mångårig erfarenhet inom yrket. Vi utför vi de flesta undersökningar och behandlingar på hundar och katter och har även operationsavdelning för mjukdelskirurgi, inkluderat kastrationer och sterilisering av han- och hondjur. Vi har dentalröntgen och utför PTR (professionell tandrengöring), parodontalbehandlingar, tandlagningar, rotfyllningar och bettkorrigeringar. Vi gör hembesök och utför även avlivningar i hemmet. Vi säljer Hills foder för hund och katt. Både frisk- och specialfoder. Korta väntetider och personligt omhändertagande. 

Din husveterinär på landet

Kontakta oss

Växel 035-250 12 28

                        Förhindra spridning av Corona-virus
Prostens veterinärmottagning vill självklart arbeta så effektivt som möjligt med att förhindra spridning av Corona-virus i vår verksamhet.
 
• Vi iakttar självklart god handhygien och tvättar och spritar våra händer med mera mellan varje patientkontakt. Vi tar inte i hand och undviker nära kontakt med er djurägare när vi undersöker ert djur.
 
• Vi ber att enbart en person medföljer djuret in på kliniken och vi ber också att barn får stanna hemma och inte komma med på besök till oss.
 
• All personal som har minsta tecken på övre luftvägssymtom stannar hemma.
 
• Om ni som djurägare har symtom från luftvägarna ber vi er stanna hemma och be någon, som är frisk, att komma med ert djur. Detsamma gäller om ni rest i ett riskområde de sista två veckorna. Har ni svårt att hitta hjälp med transporten hjälper vi er.
 
Välkommen till Prostens veterinärmottagning